Wiener Kozmetikum


A Wiener Kozmetikum eljárás lényege

“Kultúrált, szép környezetben, kedves, szakértő kiszolgálás. A kezelés kellemes és nagyon eredményes! És az a masszázs….mennyei! Mindenkinek ajánlani tudom életkortól függetlenül.” Éva, 2015.02.15

“Nagyon kellemes volt részt venni a kezeléseken. A kezelések nagyon kellemes környezetben történtek, Ági mindig nagyon kedves volt és jó tanácsokkal is ellátott az eredmény érdekében, aminek meg is lett a gyümölcse. Látványos bőrképjavulás, kevesebb cellulit, feszesebb bőr. Máskor is szívesen igénybe veszem. Üdv: Erika”
Nagy Erika: 2015. 02. 15.

Az aromaterápia és a fáslizó módszer ideális kombinációja. Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, ráadásul onnan ahonnan szeretnénk.

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa.

A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. Ezért nagyon fontos annak betartása, hogy a kezelés előtt 3-4 órával nem vehet magához szilárd ételt, mert egyébként a szervezet a vérben található tápértékeket használja fel és nem a lerakódott tartalékokat égeti el!

Fontos tudni, hogy az aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség, és az un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

Kinél alkalmazható ez a kezelés?

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr finomítására, a nyúlási (striák) és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény esetén a 18 cm-es eredmény sem számít ritkaságnak.)

Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként.

Mit érhet el Ön az aromaterápiás fáslizó módszerünkkel?

A hatóanyagok célzott összetétele és a kezelési folyamat biztosítja Önnek – mint semmilyen más, ismert karcsúsító kezelés – az összes olyan fontos hatást, amely optimális végeredményhez vezet:

  • Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után, azonnal centiméterekben mérhető.
  • A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.
  • Erőteljes cellulit csökkentő hatás. A cellulitisz súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre. Jelentős bőr- és szövetfeszesség érhető el az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.

“3 alkalom után az alábbiakról tudok beszámolni: nagyon kedvesen fogadott Ági az aranykezű. Első alkalommal kaptam egy isteni arcmasszázs pluszban. Én nem is számítottam rá, így duplán jól esett. A testtekercselés és nyirokmasszázs eredményeként 5 centiméterrel lett kevesebb a derékméretem. Alig hittem a szememnek. Gondolom az is hozzájárult, hogy betartottam Ági tanácsait. Úgy gondolom több kezeléssel kúraszerűen még látványosabb eredményt fogunk elérni. Összességében véve nagyon elégedett voltam a kezelések minőségével, hatékonyságával és az ott dolgozó Ági szakértemével, szimpatikus személyiségével. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a kezelést.”
Szőke Kata, 2015. 02. 22.

Hány kezelésre lesz szükségem?

Ez attól függ, hogy mennyit szeretne karcsúsodni, mennyire laza a bőre, a nyúlási csíkok állapotától, illetve a cellulitisz fokától.

Általában 10-12 alkalomból álló kúraszerű kezelést ajánlunk, heti 2-3 alkalommal.

Szükség esetén több kúrát alkalmazunk, mely során néhány hónap alatt még a legreménytelenebbnek tűnő esetek is látványosan átalakulnak. A kezelő szakember instrucióinak betartása természetesen elengedhetetlen a minél gyorsabb sikerek elérésében. A kezelést hullámmasszázzsal történő kiegészítése fokozza az eredményességet.

“Nagy meg vagyok elégedve. Több ilyen lehetőség is érdekelne. Köszönöm a lehetőséget.
Üdv: Zsu”
Miklián Zsuzsa, 2015. 02.10.

A kezelés folyamata

Időpont egyeztetés után megbeszéljük a kezelési célokat és módszereket, valamint az otthoni instrukciókat. A diagnosztizálás és a vendéglap kitöltése után megmérjük szervezete savasságát. Szervezetének sav-lúg egyensúlyának beállítása lényeges a kezelés eredményessége szempontjából. Mindezek alapján személyre szóló kezelési tervet állítunk össze Önnek.

A kezelendő helyekre szakemberünk vékony rétegben bemasszírozza az alakproblémájának megfelelő aroma olajat. Azon területeken, ahol söprűvénák vagy hajszálér tágulatok vannak, jégpólya hatású gélt alaklmazunk, védve ezeket a vérbőség kialakulásától.Ezt követően begöngyöljük az Ön egyedi adottságainak megfelelő illóolaj és gyógynövény extraktokkal átitatott fáslikba. A fáslizás közvetlenül a térd felett kezdődik, a combokon és ülepen keresztül egészen a mell alatti területig. Ezután egy kényelmes ágyra fektetjük, nylonfóliával betakarjuk.

A hatóidő 45-60 perc, mely idő alatt Ön pihenhet. A hatóidő alatt először melegségérzet, majd belső hűvösség lép fel, mely effektus az alsó rétegekben meginduló zsírleépítés testi érzete. Ezután a fáslikat eltávolítjuk és befejező kezelésként bemasszírozzuk az Ön kötőszövetének megfelelő utókezelő gélt. A tökéletes hatás elérése érdekében befektetjük még egy hullámmasszázs ágyba, amivel segítjük az elfolyósított zsír kiürülését a nyirokrendszeren keresztül.

Mit kell tennem a megfelelő hatás elérése érdekében?

  • 3-4 órával a kezelés előtt nem vehet magához szilárd ételt
  • fogyasszon legalább 2.5 liter napi folyadékot. Cukormentes vitaminitalokat, ásványvizet, vizelethajtó méregtelenítő teákat. A megfelelő folyadék mennyiség elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet eredményesen tudja lebontani a tárolt zsírokat
  • alkoholt és szénsavas italokat ne igyon!
  • közvetlenül kezelés után nem napozzon, ne szolizzon és ne szaunázzon!
  • kezelés után 3-5 óráig ne tusoljon!
  • ha teheti, a testsúlycsökkentést segítse elő egy Önnek megfelelő, egészséges diétával
  • próbáljon picit mozogni

10 alkalmas kezelés ára most akciósan 40.000,-Ft hullámmasszázzsal együtt!

Most minden arckezeléshez hullámmasszázs + 1.000,-Ft


Informácó és bejelentkezés: +36 30 331 3220

Várom szeretettel, Budapest, 16. (XVI.) kerületi kozmetikámba!

Scroll to Top