Otthoni Bőrápolás


Otthoni bőrápolás BELICO-val

Ahhoz, hogy bőröd a kozmetikai kezelések után is szép, egészséges maradjon és problémamentessé váljon elengedhetetlen az otthoni bőrápolás. De mivel és hogyan….?

Nehéz eligazodni a mai (szép igéretekkel kecsegtető) termékek kavalkádjában. A nők feszesebb, rugalmasabb bőrt, látványos, hosszantartó bőrkép javulást szeretnének, de egészséges, káros, irritáló anyagok nélküli kozmetikumokkal.

A modern, egészségtudatos nők maximalisták a bőrápolásban. Sokan a reklámok, marketingesek hatására úgy gondolják, hogy csupán egy “bio” terméket keresnek. Pedig ez 30 felett már nem elég!  Egészséget, látványos, tartós eredményt, korukat meghazudtoló kisugárzást szeretnének. 

...amikor ma már bárki sokáig fiatalnak nézhet ki!

Nem egy példa bizonyítja, hogy egy 45 éves nő egészséges életmód és hatékony, bőrtípusnak megfelelő bőrápolással akár 10 évet is letagadhat a korából. Ha ugyanez a hölgy elhanyagolja magát, és semmit sem tesz szervezete egészsége érdekében, ugyanebben a korban akár 55 évesnek is tűnhet!

A két kinézet között optikai szempontból 20 év korkülönbség van! Épp elég ok ez ahhoz, hogy időben elkezdjünk tenni ezért valamit!

Tudom, milyen kozmetikumot keresel….

Olyat, ami nem árt. Irritáló, allergetizáló, a bőrt és a szervezetet károsító anyagok nélküliek. Lehetőleg “BIO”, de azért legyen hatékony.


BELICO DERMA CONCEPT – a megoldás!

Nem Bio, annál jóval több….! Ötvözi a bio kozmetikumok tisztaságát az innovatív hatóanyagok eredményességével. S akik kipróbálják, elmondhatják: “Ilyen jó még nem volt a bőröm”!

Parabének, mesterséges illatanyag, ásványi olajok és viaszok, szilikon olaj, PEG származékok, állati eredetű anyagok nélküliek.

A természet igazi kincsei találhatók benne… úgy mint gránátalma olaj, ligetszépe olaj, jojoba olaj, makadámia, karitévaj, szezámolaj, aloe vera , szőlő, tigrisfú, hársvirág, zöldtea stb.

Egészséges, sejtszintű bőrmegújulás egyedülálló innovatív anyagokkal… többrétegű liposzómák, nanoszómák, ceramidok, foszfolipidek, hialuronsav, allantoin, urea, panthenol, természetes E- A- és C vitamin stb., melyek a bőr mély rétegeibe be tudnak hatolni.

Helyes bőrápolás nap, mint nap…!

1., Tisztítás (arctej, arclemosó szappan)
2., Peelingezés heti 1x, tisztátalan, zsíros bőrön heti 2x
3., Tonizálás (tonikkal) fontos, hogy visszaállítsd bőröd Ph értékét
4., liposzómák, nanoszómák, szérumok
5., szemkörnyék ápolók. Itt a legvékonyabb bőrünk, itt jelennek meg legkorábban a ráncok, külön törődést igényel
6., Hidratálás, táplálás nappali és éjszakai krémekkel
7., Testápolás

Bőrünk hamar meghálálja a törődést kevesebb komedo képződik, kevesebb ránc alakul ki, nem csillog, nem szárad ki, kevésbé lesz érzékeny, ezáltal sokkal fiatalabbnak, üdébbnek, egészségesnek fog tűnni.

Scroll to Top