Kozmetikai Led Maszk


Újdonság a kozmetikámban!!!!

Felébresztjük a DNS-edet, így fiatalodsz

A LED terápia olyan mintha a távoli jövőből érkezett volna, azért, hogy a lehető leggyorsabban megfiatalítsa az arcbőrödet. A LED anti-aging kezelésünk egy különleges maszkkal történő fényterápia. Úgy hat, hogy a míg te fekszel, az arcodra tesszük a LED (fényforrás) maszkot és akülönböző színű orvosi ledeknek köszönhetően fény sugarak hatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, melyeknek hatására a bőr természetes kollagén és elasztin termelése aktivizálódik, gyosul a sejtek anyagcseréje, feszesebb, teltebb lesz a bőr

A LED technológia nem csak a táncokat halványítja, de a különböző színekkel külöböző problémák kezelhetők.

vörös fény:hatol a bőr irha rétegéig, hiszen ennek a legnagyobb a hullámhossza. Hatással van a sejtmegújulásra, segíti a sejtosztódást. Anti-aging hatású, a kollagén elasztin szálak újraképződéséhez hozzájárul. Serkenti a bőr vérkeringését, anyagcseréjét. Szárazabb, idősebb bőrökre jótékony hatással van,  az öregedési folyamatokat lassítja, ezáltal a ráncok elleni harcban segít. Tökéletes választás egyéb fiatalító, ránctalanító kezelések után vagy akár egy arcmasszázs után relaxálásra, pihentetésre.

zöld fény: gyulladáscsökkentő hatása régóta ismert, továbbá ödémás, duzzadt területek nyugtatása, szemkörüli karikák halványítása. Arc tisztítása után fertőtlenítő és bőr nyugtató terápia.

kék fény: akne problémák kezelése és zsíros bőr mattítása. Gyulladt akne problémás bőr kezelésében nyújt segítséget a LED kék fényének alkalmazása.

Most minden arckezeléshez hullámmasszázs + 1.000,-Ft


Informácó és bejelentkezés: +36 30 331 3220

Várom szeretettel, Budapest, 16. (XVI.) kerületi kozmetikámba!

Scroll to Top