Körömkozmetika és lábápolás

Kézápolás

Kezünk bőre legalább annyi törődést igényelne, mint az arc bőre. Ez az a testrész, amelyet plasztikai úton nem lehet “megfiatalítani”, ezért rendszeres odafigyelést kíván. Különböző hatásoknak van kitéve a nap folyamán. Az időjárási viszontagságok, különböző vegyszerek, szappanok, kézfertőtlenítők hatása mind bontja felhám zsír- és savköpenyét, amely a kórokozókkal szembeni védelmet nyújtja.

Mit tehetünk kezünk, körmeink karbantartásáért?

Manikűr

A körömfelületre tapadt bőrt (kutikula) eltávolítjuk, finom szemcséjű peelinggel leradírozzuk a kéz felületét, körmöket formára reszeljük, majd tápláló vitaminos krémmel átmasszírozzuk.

1.000,-Ft + 500,-Ft lakkozás

Japán manikűr

A természetes körmök ápolására, megerősítésére ajánljuk, melynek során egy méhviaszos hatóanyagot juttatunk be a körömrostokba, amely a körmök természetes fényét adja vissza. A köröm 2-3 héten keresztül ápolt marad igénybevételtől függően.

2.500,-Ft

Lábápolás

A legtöbb ember legmostohább testrésze, pedig nagyon sok mindennek ki van téve nap, mint nap: futásnak, járásnak, ugrásnak, helytelen lábbeliknek.

Ezért könnyen kialakulhatnak különböző bőrproblémák pl. bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt körmök, melyek a járást nehezítik és fájdalmat okoznak. Egy gondos, alapos pedikűrrel ezen hibák korrigálhatóak.

3.500,-Ft + 500,-Ft lakkozás

Paraffionos kéz- és lábápolás

A paraffin kollagénes, víz- és zsiradékpótló, természetes vitaminokat juttat a bőr mélyére. Nemcsak a bőrre, de a körmökre is jó hatással van.

Kezelés menete minden esetben bőrradírt használunk, hogy eltüntessük az elhalt hámsejteket. Kéz- vagy lábápoló vitaminos krémet viszünk a bőrre, majd jön a paraffinos pakolás, 20 perc után pihe-puha “bababőrt” kapunk.

1.500,-Ft


Informácó és bejelentkezés: +36 30 331 3220

Várom szeretettel, Budapest, 16. (XVI.) kerületi kozmetikámba!

Scroll to Top