Férfiak a kozmetikában

Mindannyian tudjuk, hogy  a férfiak nem öregednek, csak nemesednek és természetesen sármosodnak…

Viszont van az a pont, amikor ők is egy kicsit megállnak a tükör előtt és észreveszik az idő lenyomatait az arcbőrükön. Ekkor kezdik el böngészni a férfiaknak szóló arcápolási cikkeket, kozmetikai kezelésekről szóló beszámolókat és kezdenek elgondolkodni azon, hogy talán nem csak az autómat és a cipőm bőrét kellene ápolnom…

Az üzleti életben és a magánszférában is egyre több igényes férfivel találkozunk. Az ő számukra is egyre inkább előtérbe kerül a jól ápoltság kérdése, mivel a jól ápolt férfi önbizalma erősebb, fellépése határozottabb. A sokat hangoztatott stressz, a káros anyagokkal teli környezet, a helytelen táplálkozás, a hektikus alvás, a cigaretta, az alkohol még a férfias, vonzó, jóképű vagy sármos pasik bőrénél is idő előtti öregedést idéz elő.

Ezenkívül számtalan bőrproblémáik lehetnek, vízhiányos bőr a napi szintű borotválkozástól, faggyúmirigy túltermelés, olajos, csillogó bőr, tág pórusú bőr. Ezért lényeges a bőrünknek megfelelő férfiaknak kifejlesztett kozmetikumok használata és az egyénre szabott kozmetikai kezelések beiktatása.

Az otthoni bőrápolás mellett tapasztald meg milyen érzés a szakember által nyújtott öregedést gátló, fiata- ító kozmetikai kezelések. Amellett, hogy bőröd megtisztul, felfrissül tested, lelked is ellazul.

Férfi anti-aging kezelés + szemkörnyék ápolás + manikűr: 12.000,-Ft Férfi extra ránctalanító program hyaluronplasztikai kezelés: 15.000,-Ft, ha 5 alkalmas bérletet vásárolsz.


Informácó és bejelentkezés: +36 30 331 3220

Várom szeretettel, Budapest, 16. (XVI.) kerületi kozmetikámba!

Scroll to Top