Elektrokozmetikai kezelések

A mai modern szépségápolásban a korszerű gépek használata elengedhetetlen a megfelelő hatás elérésében. Segítségükkel mélyebbre juttathatjuk a hatóanyagokat, különféle módon megtisztíthatjuk a bőrt a nemkívánatos szennyeződésektől.

Beindíthatjuk a kollagén- és elasztintermelést, aktiválhatjuk a sejteket, halványíthatjuk a bőrt, ezáltal egységesebb, fiatalabb bőrképet kapunk. Fokozhatjuk a nyirokkeringést, mely méregteleníti a szöveteket, az arc izmait megdolgozhatjuk, csökkenthetjük az öregedés tüneteit.

Bővebbet az egyes gépeknél is olvashatsz.

Tű nélküli mezoterápia

Tűnélküli mezoerápia az elektroporáción alapul, mely elektromágneses hullámok sokasága. Ez az eljárás a sejtmembránon keresztül csatornákat nyit meg és a hatóanyagok így szívódnak be a sejtekbe, szövetekbe.

Orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, mint pl. hiyaluronsav, vitaminkomplexumok, antioxidánsok, őssejtek, növényi botoxot.

Mikrodermabrázió

A leghatékonyabb bőrcsiszolás, mellyel az elhalt hámréteget pillanatok alatt el tudjuk távolítani.

A bőrben lezajló természetes hámlási folyamatot ezáltal felgyorsítjuk, mely az évek előrehaladtával ez egyre jobban lelassul. Az elhalt hámréteg precíz csiszolásával szabaddá válik az út a különféle hatóanyagok bejuttatására.

Hidroabrázió

Ultrahanggal porlasztott vízsugár segítségével távolítja el az elhalt szarusejteket és a bőr “mélyenülő” szennyeződéseit.

Hámlasztás és hidratálás egyben. A víz energiája megnyugtatja, hidratálja a bőr szöveteit, masszírozva élénkíti a keringést. Nincs olyan bőrtípus, amelyet ne lehetne ezzel a technológiával kezelni, legyen az érzékeny, vagy papírvékony.

Ultrahang

Lehetőséget ad a vízben és zsírban oldódó hatóanyagok bőrbe juttatására. A bőr felületén található szarusejteket fellazítva fokozza a bőr felszívóképességét.

A kezelés közben fokozódik a vérátáramlás, ezáltal a sejtek tápanyag- és oxigén ellátása.

Hideg-meleg vasaló

Bőrünk pórusai meleg hatására kitágulnak, hidegre bezáródnak.

Ezt a jelenséget kihasználva a HIDEG-MELEG vasalóval a kezelendő felületet felmelegítjük, a kívánatos hatóanyag alkalmazása után a készüléket hideg funkcióra állítva a pórusokat visszazárjuk, így a hatóanyagot bezárjuk a bőrbe (hatóanyagcsapda).

Önálló kezelésként, vagy bármely kezelés lezárásaként ajánlott.

Galván készülék

A galvanikus áram pozitív és negatív pólusainak óvatos alkalmazásával képes a bőrt mélytisztítani és táplálni.

A negatív töltés mélytisztító, méregtelenítő és salaktalanító hatással bír. A pozitív töltést táplálásra, regenerálásra, feszesítésre, feltöltésre, hidratálásra alkalmazzuk.

LUXCEAR VISAGE 3 in 1

Sebészet nélküli arcemelés.

Mélyporáció + Ultrahang + Rádiófrekvencia

Japán “High Tech”csúcstechnológia

Ez az egyedülálló csúcstechnológiás készülékkel végzett kozmetikai kezelés egyedülálló, minden eddig ismert kozmetikai bőrfiatalítási eljárást felülmúl és minimális 15-20 perces időráfordítást igényel.

Luxcear Visage készülékkel és steril peptides “koktélokkal” végzett kezelések hatásai:

  – a kollagén-elasztin-retikuláris rosthálózat mélyrétegi hidratációjában azonnal mérhető,        akár 200%-os hidratációs novekedést is jelenthet.

  – a kezelés során a bőr szerkezetében – 3D változás figyelhető meg, a bőrszövet folyama-        tosan tömörödik és rugalmassá válik

  – az arc kontúrvonalai tartósan megemelkednek

  – a bőrfiatalítás látható és tapintható eredménye hosszantartó. akár 5-10 éves bőrfiata-          lodást is jelenthet.

  – 4-8-12 alakalmas kúraszerű kezelés javasolt, a bőr állapotától függően, heti 2-3 alkalom

VIO

Ideális a bőr tisztítása utáni fertőtlenítéséhez, pórusösszehúzáshoz, a helyi mikrocirkuláció fokozásához és faggyútermelés optimalizálásához.

Tisztításos kezelés után ajánlott.

Freemator

A frimátor körkefés tisztító lehetőséget biztosít az arc finomabb és erőteljesebb mechanikai peelingjéhez. Száraz, vagy nedves bőrtisztítást végezhetünk.

Jó kiegészítője a kémiai és a biológiai peelinghez.


Informácó és bejelentkezés: +36 30 331 3220

Várom szeretettel, Budapest, 16. (XVI.) kerületi kozmetikámba!

Scroll to Top