Belico kezelések

CLEAR SKIN tisztít, megújít, feltölt

BASIC arctisztító program

Arctisztítás, hidratáló táplálással (2 az 1-ben program). Hatékony és kompakt megoldás az olyan bőrökre, ahol még szükség van a (mitesszeres, néha pattanásos) bőr rendszeres kitisztítására, de a bőr már igényli az extra táplálást, kényeztető masszázst. A liposzómás, fitoszómás hatóanyag-bevitel garantálja az azonnali látványos bőrfeltöltést és bőrmegújulást.

Ára: 12.000,-Ft

RENEW arctisztító program 30+

Anti-aging atctisztító kezelés feszesítő regenerálással (3 az 1-ben program). Az elfoglalt 30+ nők összetett tisztító, mélyrétegi hidratáló és feszesítő programja. Ha a mindennapi hajtás és megfelelési kényszer előcsalogatta a bőrön a kor haladtának tüneteteit is, és megtisztult, kisimult, megújult bőrérzetre, egy kis kényeztetésre vágyunk.

Ára: 14.500,-Ft

ORGANIC arctisztító program 35+

Anti-aging arctisztító kezelés bőrfeltöltő feszesítéssel 4 az 1-ben (tisztítás + hidratáló táplálás + őssejtes bőrfeltöltés) kezelés az olyan érett bőrökre, ahol még néha-néha szükség van az arc faggyúban gazdag területeinek (homlok, orr, ál) kitisztítására, de elsősorban anti-aging hatóanyagokat kíván a bőr.

Ára: 16.500,-Ft

BALANCE épít, nyugtat, hidratál

CERAMIDE BOOSTER

Bőrszerkezet javító feltöltő arckezelés

Egy kozmetikum erejét azok érzik igazán, akiknek mindennapi komfortérzetüket zavaró érzékeny bőrük van. A Ceramide Booster biomimetikus arckezelő program újgenerációs hatóanyagai gyorsan és látványosan nyugtatják a pirosodásra, viszketésre hajlamos érdes, hámló bőrt. Növelik a bőr természetes védekező- illetve nedvességmegkötő képességét, visszaadják a fiatalságát veszített bőr hidratáltságát és bársonyos, puha tapintását.

11.000,-Ft

ANTI- POLLUTIONS EFFECT

A nyüzsgő élettel járó léstrapált bőr ellenszere

A káros környezeti hatások és a stresszes életmód következménye az idő előtti bőröregedés. A bőr optikailag lestrapáltabb lesz, mint az a biológiai kora alapján elfogadható lenne: bőrirritációk, vízhiány, fakó, élettelen bőr, bőrfelszini ráncok, egyenetlen pigmentáltság, a bőr rugalmatlanná válása a szembetűnő. Az Anti-Pollution Effect arckezelés célja a bőrvédelem megerősítése, az irritáció csökkentése. A kezelés után a megfáradt, fakó, élettelen bőr visszanyeri vitalitását.

14.500,-Ft

HYALURON FILLER

Bőrszerkezet javító mélyhidratáló arckezelés

A fiatalos, egészséges kisugárzású bőr titka nagyon egyszerű: időben elkezdett mélyhidratáló bőrápolás a mindennapokban. A Hyaluron Filler innovatív aktív formulákkal összeállított Belico arcprogram a fáradt, fakó felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrök mélyhidratáló arckezelése. A többrétegű hidratáló hatásból adódóan egyenletesebbé válik a bőrfelszín, javítja a bőr textúráját. A nagy dózisú nedvességmegkötő faktotok a bőrnek azonnali feltöltődést, egészséges, fiatalos ragyogást kölcsönöznek. Kiváló arckezelés smink alá.

16.500,-Ft

AGE LATER megújít, simít, feltölt

NATURAL LIFTING

Kényeztető feszesítő, antioxidáns kezelés

A 30+ bőrök feszesítő arckezelése, ranctalanító, bőrsimító szemkörnéyk ápolással. Ezt a kezelést ajánljuk olyan 30 feletti hölgyeknek, akik az öregedés első tüneteit a tudatos mindennapi anti-aging bőrápolás mellett egy kényeztető, feszesítő programmal is kiegészítenék. De bármely kiemelt esemény előtt az alkalmi smink is még látványosabb lesz tőle!

12.500,-Ft

BOTOX LIKE

Kényeztető, botoxszerű feszesítő arcprogram

Hatékony kényeztető arckezelés beépített szemkörnyék programmal a meglévő ráncok enyhítésére és a kialakulásuk megelőzésére. Botoxszerű hatóanyagai ellazítják és simítják a mimikából adódó elmélyült ráncokat. Hatóanyag koktélja a kozmetikai ipar leghatékonyabb nedvességpótló és bőrpuhító hatóanyagait tartalmazza, valamint egy vitamin kmplexet, a legfontosabb bőrvédő vitaminok nagy koncentrációjával.

14.500,-Ft

PEPTIDE EFFEKT

Feszesítő és lifting hatású arckezelés 35+

A természetes öregedés tünetei közé tartozik a mimikából adódó (dinamikus) ráncok elmélyülése. Ezeken kívűl a bőr veszít rugatlmasságából és feszességéből, lassan megjelennek a statikus ráncok is. A két különböző ránctípus más-más speciáilis kezelést igényel: botoxszerű hatással a mimikai ráncok ellen, illetve sejtaktiváló, a kollagén és elasztin rosotok rugalmasságát javító peptid terápia az arcot átszelő barázdák ellen.

16.500,-Ft

LIFT REPAIR feltölt, feszesít, regenerál

CELL THERAPY

Exkluzív feszesítő, növényi őssejtes bőraktiválás

Ha érzékeny a bőr, de ugyanakkor látványos anti-aginget kíván! A ráncok mélysége láthatólag azonnal csökken, a bőr hidratáltsága ugrásszerűen megnövekedik. A bőr megfiatalodik, sugárzóbb és frissebb lesz, felülete finomabb, egyenletesebb és feszesebb. Az itt alkalmazott növényi őssejteket szabadalmaztatott, nagyon körülményes eljárással nyerik, magas tisztaságúak és kiemelkedő hatékonyságúak. A liposzómába és ceramidba kapszulázott hialuronsav molekulák hatására látványosan csökkenthető a ráncok mélysége.

16.500,-FT

A.G.E. CODE, AMINOSAV, PEPTID ÉS ŐSSEJT TERÁPIA 45+

Az érett bőr állapota 70-80%-ban az életmódtól, a bőrt érő külső és belső hatásoktól függ. Csak kis mértékben fogható a genetikára és a természetes öregedésre. A következetes, innovatív bőrgyógyászati hatékonyságú kozmetika nagy mértékben ellensúlyozni tudja az idő előtti bőröregedés tüneteit. Az arckezelő program a kollagén és elasztin rostokra ható innovatív formulák segítségével regenerálja a dermisz szerkezetét. Méregteleníti, feszesíti, feltölti és revitalizálja a petyhüdt, rugalmasságát veszített, érzékeny, dehidratált bőrt.

18.500,-Ft

TIME BLOCK EFFECT

Peptid terápia elmélyült mimikai ráncokra 40+

A petyhüdt, rugalmasságát veszített, elmélyült mimikai ráncokkal barázdált érett bőr peptidekben gazdag feszesítő arckezelése. Az öregedő bőr lelassult megújító folyamatait peptidek széles tárházával aktiváljuk, simítjuk a mimikai ráncokat. Az aminosavakban gazdag arckezelés létfontosságú bőrépítő anyagokkal regenerálja a bőrt, erősítik a bőr védekező képességét, javítják a bőr riugalmasságát. Az arcprogram egy intenzív terápia az arcot markánssá tevő ráncok ellen. A bőr feszesebb és üdébb lesz, a mimikai ráncok csökkennek, a kontúrok újra feszesek lesznek.

21.500,-Ft

DERMA CARE megold, kiegyenlít, nyugtat

ANTI-ACNE gyulladáscsökkentő, arctisztítás pattanásos, aknés bőrre

Aknés, komedós (olajos vagy korpás szeborreás) bőrök alap arctisztító kezelése, széles skálájú hatóanyag kombinációval. Megoldás azon proglémás tini vagy érettebb bőrökre, ahol a cél elsősorban a bőr tisztátalanságainak enyhítése, gyulladások csökkentése, a bőr hidratáltságának növelése. A gynegéd hámoldó és bőrpuhító előkezelésnek köszönhetően a problémás bőr könnyen tisztíthatóvá válik. A gyulladáscsökkentő, összehúzó koncentrátum és faggyúszabályozó pakolás hatékonyan nyugtatja a bőrt. Az extra hidratálás hatására a bőr kisimul, üdítően tisztává válik.

11.000,-FT

WHITENING pigmentfolt halványító program részeként

Mivel a pigmentáció és a pigmentfoltos bőr ápolása nem csupán “felületi” probléma. A legtöbb nőnek gondot okoz az UV-sugárzással szembeni védelem és az anti-aging összehangolás. A Belico Derma Concept egy olyan teljes körű, otthoni és szalon, liposzómás, mélyhatású programot fejlesztett ki, ami egy csomagban tökéletes megoldás a fényvédelemre, a foltok halványítására, a bőr öregedési tüneteinek visszaszorítására, a hidratálásra és bőrtáplálásra! A gyorsabb halványító eredmény elérése érdekében érdemes az otthoni kúrát hetente egy kozmetikai halványító-bőrmegújító arckezeléseel kiegészíteni.

11.000,-FT

ANTI-REDNESS nyugtató kezelés bőrpirosodásra, couperose-ra

Egyre több nő hajlamos arcpirosodásra, tágult hajszálerekre, elsősorban az orcákon. Legelső tünet az időszakos bőrpír, amely először pár óráig, majd napokig is tarthat. Megjelenési helye az orcák, orrtő, ál, s idővel egyre tovább marad ott, majd az erek akár gyulladásba is fordulhatnak. Így a kozmetikai probléma (couperosa) orvosi problémává alakulhat (rosacea)! A gyengéd, de mégis látványos hatóanyagoknak köszönhetően a kezelés után végre visszatér a problémás bőrök komfort érzete. Irritáló hatás nélkül megújítjuk a bőr felső rétegét csökkentjük a pirosodást, a kezelés után a bőr hidratált, puha lesz. A szembetűnő hajszálerek elhalványulnak.

12.000,-Ft

PEEL IT AHA SAVAS KEZELÉSEK

AHA ACNE SKIN a gyulladt, aknés bőrre

Az aknés bőr nem csupán a tinikor problémája. Az érett bőrön is megjelenhetnek a nemkívánt pattanások, gyulladt, fájdalmas csomók. A kombinált AHA/BHA savas arckezelés gyulladáscsökkentő, baktériumölő hatású, oldja a faggyúcsatornában felgyülemlett, megkeményedett faggyút, azaz a mitesszereket. Gyengéden eltávolítja a megszürkült, fakó, elhalt hámsejteket, így a bőr azonnal puhább, egészségesebb kisugárzásúvá válik. A nyugtató, gyulladáscsökkentő, faggyúszabályozó hatóanyagok könnyebben és hatékonyabban tudnak a bőrben felszívódni. A kezelés eredménye minden esetben a felfrissült, egyenletesebb, egészségesebb kisugárzású bőr.

11.000,-Ft

AHA WHITENING a pigmentfoltos bőrre

A külső és/vagy belső hatásokra elsősorban optikailag zavaró, domborzati térképszerű, barnás foltok a túlzott és egyenetlen melaninképződés következményei. Kialakulhat homonális változások (terhesség, szoptatás, fogamzásgátló stb.), gyógyszerek, élelmiszerek hatására, de mindig az UV-sugárzás aktiválja. A kellemetlen pigmentfoltok mélységüktől függően halványíthatók  vagy akár teljesen el is tüntethetők. A foltok eltüntetése azonban nagyon tudatos, összehangolt otthoni és kozmetikai ápolás, állandó fényvédelmet igényel. Ezért ezeket a halványító kezeléseket lesősorban egy teljes pigmentfolthalványító kúra speciális hámlasztó részeként ajánljuk.

11.000,-Ft

AHA ANTI-AGING hámlasztás a megújult bőrért

A bőr öregedése lelassult belső anyagcserefolyamatokkal jár kéz a kézben. Éppen ezért minden olyan kozmetikai beavatkozás, ami aktiválni tudja a megfáradt folyamatokat, a bőr megújulásával, kisimulásával, megfiatalodásával jár. A gyümölcssavas hámlasztások azonnali bőrképjavulást adnak a megfáradt, fakó, megereszkedett, öregedő bőrnek, A felszíni ráncok azonnal simulnak, a mélyebb ráncok a hámlasztás kollagénaktiváló hatásának köszönhetően kezelésről-kezelésre egyre finomodnak. Megnövekszik a bőr hatóanyagfelvevő-képessége, így a krémek, szérumok, arckezelések hatékonysága is jelentősen javul. Nő a bőr  nedvességmegkötő-képessége, hidratáltsága, ami egy feltöltöttebb, egyenletesebb bőrképet eredményez.

14.500,-FT

Az AHA-savas kezelések lényege, hogy koncentrált gyümölcssavakkal eltávolítjuk a felső, elhalt hámréteget, ezáltal serkentjük az új bőr regenerációját, a fiatal hámsejtek képződését, a bőr rugalmasságáért felelős kollagén, valamint elasztin termelődését. Ennek köszönhetően a ráncok kisimulnak, a bőr megfiatalodik, selmyes és sima lesz. Az egyes bőrproblémáknak (akné, pigmentfolt, öregedő bőr) megfelelően egyedi hatóanyagszérum koktéllal csökkentjük a gyulladást, egyenetlen bőrszínt. A kémiai hámlasztás előnye, hogy a bőr alsó rétegeit is stimulálja, így ott is hat, ahol tulajdonképpen a problémák keletkeznek.

A gyümölcssavas kezelét elsősorban kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a szaruképződés folyamata, vagyis a bőr “kicserélődése” mintegy 28 nap alatt meg végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése nagyjából egy hónapot vesz igénybe. De egyetlen enyhe bőrfrissítő AHA-peelinggel is már látványos eredmény érhető el.


Informácó és bejelentkezés: +36 30 331 3220

Várom szeretettel, Budapest, 16. (XVI.) kerületi kozmetikámba!

Scroll to Top